iPhone Rehberi Silindi

iPhone rehberi silindiiPhone rehberi silindiğinde, pek çok kişinin başından aşağı kaynar sular dökülebilir; çünkü bu rehberde, eski sevgilinizin, bir daha numarasını alamayacağınız avukatınız; ya da doktorunuzun iletişim bilgileri yer alıyor olabilir. Ancak, iPhone rehberi silindi geri yükleme için elinizde herhangi bir yedek de bulunmuyorsa, ya da sizin için önemli olan o kişinin iletişim bilgilerini bir yere kaydetmediyseniz ne yapabilirsiniz? iPhone rehberi silindi iCloud ise hala devrede… Bakalım bu alternatifi nasıl değerlendirebilirsiniz…

iPhone Rehberi Silindi Geri Yükleme

iPhone rehberi silindiğinde, hatta takvim etkinlikleriniz ve anımsatıcılarınız kaybolduğunda, zamanınız varsa, Apple ID’si, şifresi ve bir de iCloud sizin imdadınıza yetişip, kaybettiğiniz tüm bilgilerinizi size geri verebilir… Ancak, iPhone rehberi silindi iCloud kullanacağım diyorsanız, bir de bilgisayarınızın bulunması önemli… Peki sırası ile hangi işlemleri takip etmelisiniz?

Yenilenen iPhone Fiyatları

■ İlk olarak iCloud web sitesini ziyaret edin. Buraya Apple ID ve şifreniz ile giriş yapın.
■ Sonrasında Ayarlar butonuna tıklayın.
■ Altta İleri Düzey kısmını göreceksiniz. Buradan, Kişileri Geri Yükle seçeneğini tercih edin.
■ Daha önce yedeğini almış olduğunuz ve iPhone’unuza yüklemek istediğiniz Kişi Arşivi’ni seçin. Bu noktada, en yakın tarihli Kişi Arşivi’ni seçmiş olmanız önemlidir. Kişi kaybetme ihtimaliniz böylece daha düşük olacaktır. Sonrasında Geri Yükle butonuna tıklayın.
■ Ardından bir kere daha Geri Yükle’ye tıklamanız gerekecek. Bu işlemi tekrarlamanızın nedeni ise, elbette onaylama amaçlıdır. Bunun sonrasında geri yükleme işleminiz başlar. Ve tamamlanmasının sonrasında da Apple ID’niz hangi e-posta adresine tanımlı ise, buraya gelen bir mail görürsünüz.

iPhone 7 Ne Kadar?

İşleminiz tamamlandığında, rehberiniz, belirtmiş olduğunuz tarihteki rehber ile değiştirilecek. Ancak eğer o tarihin sonrasında yeni kişi eklemeleri gerçekleştirdiyseniz, o kişiler de listenizden silinecektir. Fakat, geri yükleme işlemi öncesinde iCloud, sizin o anki rehberinizi de arşivleyeceği için, aynı adımları takip etmek sureti ile aynı rehberi geri alabilmeniz de mümkün olacaktır.

Biraz uğraştırıcı gibi görünebilir. Ama en azından kaybettiğiniz kişilere bir daha asla ulaşamamanız gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.